۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
سخنرانی خانم دکتر والنتینا فرانکا
ارسال شده در تاریخ 1398/02/30
در خصوص اجرای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه الزهرا و دانشگاه لوبلیانای اسلوونی، معاونت پژوهشی و بین الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی با همکاری امور بین الملل دانشگاه نشستی با سخنرانی خانم دکتر والنتینا فرانکا، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت عمومی دانشگاه لوبلیانا در تاریخ 30 اردیبهشت 1398 (20 می 2019) از ساعت 9 الی 10/30 در سالن گردهمایی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی برگزار کردند و خانم دکتر والنتینا فرانکا در رابطه با تأثیر مشاغل اینترنتی بر شغل های آینده از دیدگاه اجتماعی و حقوقی به سخنرانی پرداختند محور سخنان ایشان را امنیت شغلی، چالشها و خطرات و پیامدهای این نوع مشاغل تشکیل می داد و در آخر پیشنهادها و راهکارهایی ارائه کردند. این نشست با پرسش و پاسخ بین دانشجویان و سخنران به اتمام رسید.
ارسال کننده:زهرا حاج موسی