روز یکشنبه مورخ 97/3/27 از ساعت 9 الی 13 انتخابات نماینده دانشجویان براساس اسامی کاندیدها، برای حضور در شورای تعامل و تبادل دانشگاه با مشارکت دانشجویان در طبقه همکف دانشکده برگزار شد.
نتایج برگزاری انتخابات «شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه» در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی
شمارش آرا با حضور آقای دکتر حمیدکردبچه رییس دانشکده و سرپرست معاونت اجرایی و فرهنگی (دانشکده) و خانم محمدی کارشناس روابط عمومی و فرهنگی دانشکده و به نمایندگی از طرف خانم ضابطیان و خانم میرازیی کاندید شورای تعامل صورت گرفت که بر اساس 240 رای ماخوذه از دانشجویان، خانم زهرا میرزایی دانشجوی ارشد مطالعات زنان بیشترین آرا را کسب و به عنوان نماینده دانشکده برای حضور در این شورا انتخاب گردید.
اسامی کاندیداها |
رشته و مقطع |
تعداد آراء ماخوذه |
زهرا میرزایی |
ارشد مطالعات زنان |
127 |
بهرنگ ضابطیان |
دکتری جامعه شناسی |
113 |
دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی ضمن تشکر از عزیزانی که به عنوان کاندیدا برای این شورا ثبت نام نمودند و همه دانشجویان ارجمندی که مسئولانه در این انتخابات شرکت داشتهاند، به دانشجوی منتخب سرکار خانم زهرا میرزایی تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق برای ایشان، امیدواریم با مشارکت فعال، شاهد ارتقا نقش دانشجویان در مدیریت امور دانشجویی، فرهنگی و حتی امور آموزشی و پژوهشی باشیم.
آشنایی با شورای تعامل:
«شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه» ، نهادی بسیار مهم برای حضور و تقویت مشارکت و همفکری دانشجویان که ذینفعان اصلی در دانشگاهها هستند و به منظور تبادل نظر و اطلاع از نظرات مشورتی دانشجویان در مورد مسائل و مشکلات دانشگاه ها، انتقال بیواسطه نظرات مدیریت دانشگاه به دانشجویان، ایجاد فضاهای مدیریتی سالم، متعهد و پاسخگو، ژرف نگری در مسائل علمی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و صنفی دانشجویان، اعتلای سرمایه اجتماعی، ارتقای سطح علمی فرهنگی دانشگاه ها و افزایش میزان رضایت مندی دانشجویان از عملکرد مسئولین دانشگاه های کشور، بر اساس آیین نامه مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کلیه دانشگاه های کشور تشکیل می شود.
بر این اساس یک نماینده از دانشجویان شاغل به تحصیل هر دانشکده، با انتخاباتی که در هر سال تحصیلی با رای اکثریت دانشجویان شرکت کننده در انتخابات و با هدف فراهم آوردن زمینه مناسب برای ارتباط مستقیم مدیریت دانشگاه با دانشجویان، اطلاع بدون واسطه از مسائل و مشکلات دانشجویان ، نهادینه کردن مشارکت و توجه به خواسته های دانشجویان در نظام اجرائی و برنامه ریزی دانشگاه ها برگزیده می شود.
در شورای تعامل به چه مسائلی پرداخته می شود:
موضوعات جلسات پیرامون مسائل دانشگاه اعم از علمی (نظیر تجهیزات آموزشی، پژوهشی، تقویم دانشگاهی و نظایر آن)، رفاهی (سلف سرویس، خوابگاه، ایاب و ذهاب، وام، کمک هزینه دانشجویی)، مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و مسائل مرتبط با تشکلها و فعالیتهای فرهنگی، سیاسی، علمی، اجتماعی و... دانشجویان خواهد بود.