روز چهارشنبه مورخ 96/6/29 ، پنل توانمندسازي زنان قرباني ترور ضرورتي براي آينده بشر، با همكاري انجمن ميراث مادران و انجمن نگهبان (Sentinel) در سي و ششمين اجلاس شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو برگزارشد.
در اين ميزگرد شخصيتها و اساتيدي از اسپانيا، انگليس، كامرون، ايران و همچنين چند تن از خانوادههاي قربانيان ترور حضور داشته و به ايراد سخنراني پرداختند.
در اين پنل خانم منصوره كرمي (فارغ التحصيل ارشد رشته مطالعات زنان دانشگاه الزهراء(س)) يكي از زنان قرباني ترور و عضو انجمن دفاع از قربانيان (همسر شهيد دكتر علي محمدي از شهداي هستهاي) نيز به ايراد سخنراني پرداخت. ايشان با اشاره به لزوم توانمندسازي زنان قرباني ترور بيان داشت: زن پايه و اساس زندگي اجتماعي است. اگر زن سالم باشد، ميتواند فرزندان سالم و شاد و عاري از خشونت را تحويل جامعه دهد. اما اگر زنان خود دچار مشكلات روحي و رواني باشند، هرگز جامعه هم روي خوش نميبيند، زيرا آن زنان، فرزندان بيمار و شرور و خشونتگرا تحويل جامعه خواهند داد.
در پايان اين پنل خانم زهرا سبحاني مديرعامل انجمن دفاع از قربانيان تروريسم و دانشجوي ارشد رشته مطالعات زنان دانشگاه الزهراء(س) بيانيه و طرح انجمن در حمايت از زنان قرباني ترور را قرائت و موارد زير را از سازمانهاي بينالمللي درخواست كرد:
· نسبت به توانمند سازي زنان قرباني ترور در قالب افزايش آگاهي و اطلاع رسانيو افزايش اعتماد به نفس آنان تلاش كنند؛
· در جهت ترويج "توانمند سازي زنان آسيب ديده از اقدامات تروريستي" در قالب رسيدگي هاي رواندرماني، پزشكي، بازيابي بازماندگان، ايجاد اعتماد به نفس، ايجاد حس اميد به زندگي، ايجاد رضايت به آرامش و امنيت رواني بعد از حادثه و دوران پس از حادثه تلاش كنند،
· تلاش براي ايجاد يا تقويت موارد حقوقي جامع و فراگير حمايت از زنان آسيب ديده از تروريسم در قالب توانمندسازي اين قشر و ايجاد برنامههاي ملي و بينالمللي گراميداشت ياد و خاطره زنان آسيب ديده از تروريسم و ارائه راهكارهاي نوين در احيا و تقويت اعتماد به نفس و افزايش اميد به زندگي در آنها.