۱۳۹۹ يکشنبه ۹ آذر
کسب رتبه الف و Q1 فصلنامه پژوهش های تجربی حسابداری
ارسال شده در تاریخ 1399/07/19
 فصلنامه علمی "پژوهش های تجربی حسابداری" در ارزیابی علمی سال 1398 وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه "الف" و در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) موفق به کسب رتبه Q1 گردیده است که حاکی از همت عالی و تلاش خستگی ناپذیر جهت تولید و اشاعه علم و معرفت است این موفقیت را به جناب آقای دکتر علی رحمانی (سردبیر)، جناب آقای دکتر سید علی حسینی (مدیر مسئول ) و سرکار خانم اعظم پاک خصال (کارشناس اجرایی) و دیگر دست اندکاران محترم این نشریه تبریک عرض می نماییم .
ضمن آرزوی سلامتی و تداوم موفقیت های روزافزون از درگاه ایزد متعال ، بی تردید تلاش های دست اندرکاران آن نشریه سهم بسزایی در گسترش مرزهای دانش و ارتقای کیفی و کمی جایگاه علمی کشور و دستیابی به اهداف عالیه دانشگاه خواهد داشت.

ندا عبدالوند
معاون پژوهشی و بین الملل