۱۳۹۹ يکشنبه ۹ آذر
تبریک به سرکار خانم زینب بابایی دانش آموخته رشته حقوق
ارسال شده در تاریخ 1399/08/28

بسمه تعالی

به اطلاع می­رساند پس از موافقت و تنفیذ رئیس محترم قوه قضاییه نسبت به الحاق نام دانشگاه الزهرا به گروه­های مشمول جذب اختصاصی قضات، موضوع آیین نامه نحوه جذب، گزینش و کارآموزی داوطلبان تصدی امر قضاء و استخدام قضات، سرکار خانم زینب بابایی، که دانش‌آموخته رشته حقوق در مقطع کارشناسی در دانشگاه الزهرا بوده‌اند و مقاطع تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه شهیدبهشتی با موفقیت پشت سر گذاشتند، پس از انجام مراسم تحلیف، متصدی امر قضا گردیدند.
این رویداد افتخارآمیز را خدمت رئیس محترم دانشگاه، معاونان محترم ایشان، هیأت رئیسه دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، اعضای محترم هیأت علمی و استادان گروه حقوق، دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق تبریک و تهنیت می‌گوییم.