۱۳۹۹ يکشنبه ۵ بهمن

وبینار بین‌المللی با عنوان «نقش سیستم‌های هوشمند در افزایش بهره‌وری و توسعه اقتصادی»

ارسال شده در تاریخ 1399/09/30

در روز 29 آذرماه از ساعت 15 تا ساعت 17:30 به سخنرانی آقای دکتر نوروزی، پژوهشگر و کارآفرین دانشگاه صنعتی دلفت هلند به میزبانی خانم دکتر عبدالوند عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا برگزار شد. این سمینار به صورت مباحثه‌ و مشارکت با شرکت‌کنندگان برگزار شد و شرکت‌کنندگان هم در بحث‌ها مشارکت فعال داشتند. لازم به ذکر است دانشجویان الزهرا، حضاری خارج از دانشگاه نیز در نشست شرکت کردند.
در این نشست مفاهیم اولیه توسعه اقتصادی بیان شد و بیشتر تاکید بر معرفی سیستم‌های هوشمند و کاربردهای مختلف آنها از جمله امور مالی، پزشکی و شهری بود که تاثیر هر یک بر توسعه اقتصادی نیز بررسی ‌گردید.

ارسال کننده:

• ۳۰اذر_0