۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت

انتصاب خانم دکتر آزاده مداحی به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/01/18

خانم دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س) طی حکمی خانم دکتر آزاده مداحی، عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، را با توجه به تخصص، تجارب ارزنده، روحیه تلاش، پشتکار، صداقت، امانت داری به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه منصوب نمودند. لازم به ذکر است ایشان از تیر ماه سال 1396 تا اسفند 1399 به عنوان معاون این مرکز انجام وظیفه نموده اند.
 این انتصاب شایسته را به سرکار خانم دکتر مداحی تبریک عرض میکنیم واز درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را خواستاریم.
دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی