۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور

کسب رتبه الف دو نشریه "پژوهش های تجربی حسابداری" و " راهبرد مدیریت مالی " دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ارسال شده در تاریخ 1400/04/28
کسب رتبه الف دو نشریه

نشریه پژوهشهای تجربی حسابداری برای دومین سال متمادی در ارزیابی سال 1399 نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور موفق به کسب رتبه الف شد.
شایان ذکر است؛ این نشریه علمی پژوهشی به
سردبیری آقای دکتر رحمانی و مدیرمسئولی آقای دکتر سید علی حسینی منتشر می‌شود و خانم دکتر اعظم پاک خصال کارشناس نشریه و مدیر اجرایی آن می‌باشد.
این مجله از بین 17 نشریه حسابداری کشور تنها نشریه ایست که رتبه الف را دارا می باشد.
نشریه راهبرد مدیریت مالی نیز در ارزیابی سال 1399 نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور موفق به کسب رتبه الف شد.
این نشریه علمی پژوهشی به سردبیری
آقای دکتر ابوالفضل شاه آبادی و مدیرمسئولی آقای دکتر محمد رضا رستمی منتشر می‌شود و خانم اعظم امیری خواه کارشناس نشریه و مدیر اجرایی آن می‌باشد
همچنین مجلات :
_ حسابداری و منافع اجتماعی
_ پژوهش های تجربی حسابداری
در ارزیابی وزارت علوم فناوری 2 سال متوالی رتبه Q1 در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC را بدست آورده اند.
و نشریه راهبرد مدیریت مالی در ارزیابی سال 99 پایگاه جهان اسلام ISC توانست رتبه Q1 را کسب نماید.

• ۱_0
  • ۱_1