۱۴۰۱ سه شنبه ۲۷ ارديبهشت

ارسال شده در تاریخ 1400/12/07
درگذشت جوان ناکام، دانشجو و دخترعزیزمان سرکار خانم فاطمه زهرا عزیز نژاد

انا لله و انا الیه راجعون
بانهایت تأثر و تألم درگذشت جوان ناکام، دانشجو و دخترعزیزمان سرکار خانم فاطمه زهرا عزیز نژاد را ابتدا به خانواده گرامی و سوگوارشان، سپس به خانواده ی دانشگاه الزهرا(س) به ویژه دانشکده، گروه و اساتید و همکلاسی های محترم ایشان تسلیت عرض می‌نماییم.
امید که خداوند منان این عزیز را غریق رحمت خویش سازد و به همه داغداران صبر و سلامتی عنایت فرماید. امیدواریم شمیم دل‌پذیر این جوان ناکام فراخنای ملکوت و محضر حق تعالی را عطرآگین سازد.
مراسم تشییع پیکر این عزیز روز شنبه مورخ 7 اسفند ماه 1400 ساعت 11 بر سر مزار واقع در بهشت زهرا قطعه 66 ردیف 159 شماره 30 برگزار میگردد.
مراسم سوم و هفتم آن مرحومه روز دوشنبه مورخ 9 اسفند ماه 1400 ساعت 11 بر سر مزار پاکش برگزار میگردد.

ارسال کننده: