۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

موفقیت اعضای هیات علمی گروه اقتصاد و حسابداری

ارسال شده در تاریخ 1402/02/06
موفقیت اعضای هیات علمی گروه اقتصاد و حسابداری

اعضای محترم هیأت‌علمی گروه اقتصاد و گروه حسابداری دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا در زمره پژوهشگران پراستناد حوزه‌ علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر

براساس اعلام مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام" ISC " 333 نفر پژوهشگر ایرانی در شمار پژوهشگران پراستناد حوزه‌ علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر معرفی شدند که با افتخار 3 نفر از آنها، به شرح زیر از اعضای محترم هیات‌ علمی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا می باشند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، این پژوهشگران در زمره‌ پژوهشگران پراستناد حوزه‌ علوم انسانی شناخته شدند.

نفراول دکتر ابوالفضل شاه‌آبادی، گروه اقتصاد با 335 استناد،
نفردوم دکتر علی رحمانی، گروه حسابداری 321 استناد،
نفرسوم دکتر زهرا افشاری، گروه اقتصاد با 159 استناد
" ضمن تبریک این انتخاب ارزشمند توفیق روز افزون آنها را از درگاه خداوند متعال آرزومندیم. "

ارسال کننده:حاج موسی
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
     تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973
    تلفن : 982188058491+ فاكس : 982188047862+
     socialeconomic[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.