۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد

برگزاری اولین روز از مجموعه نشست های مجازی « راهکار و چالش های آموزش مجازی در شهر و روستا»

ارسال شده در تاریخ 1399/09/30

محور آموزش و پرورش مجازی درشهر و روستا با تاکید بر بازماندگان تحصیل در مناطق محروم

در این نشست در خصوص تغییرات آموزش از راه دور، و راهکارهای آشتی با آموزش و بازنگری در اجرای سیاستهای کلان کشور مورد بحث گفتگو قرار گرفته شد‌.
گفته شد قانون اساسی، ضامن مشرعیت نظام جمهوری اسلامی است. قانون اساسی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی اجرا نشده، و منجر به وجود آمدن مناطق محروم و بازماندگان از تحصیل شده است.
باید در صدد ایجاد راه حل هایی مانند بازنگری سیاست در سطح کلان کشور، الویت قرار دادن آموزش پرورش مناطق محروم، تغییر در شیوه های بودجه ریزی در مناطق محروم کشور، بازگشت به اجرای درست قانون اساسی و دیگر راهکارهایی بیان شد.
و همچنین در رابطه با کودکان بازمانده از تحصیل، نیز مورد بحث قرار گرفته شد که نه تنها فقط این قشر از کودکان باید مورد توجه قرار بگیرند بلکه سوء تغذیه کودکان کار، کودکان بدون کارت هویت و غیره نیز باید مورد حمایت و توجه قرار بگیرند.

سخنرانی دکتر میدری همزمان پخش در آپارات:

سخنرانی مشاور آقای مهندس جهانگرد:

سخنرانی دکتر شاه مرادی مدیر از راه دور سازمان آموزش و پرورش:

سخنرانی آقای دکتر امیری استاد مدیریت دانشگاه تهران:

سخنرانی آقای دکتر زند رضوی استاد بازنشسته دانشگاه باهنر کرمان:

سخنرانی تلفنی آقای دکتر واعظ مهدوی استاد دانشگاه شاهد، نماینده وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت توسعه امور علمی و فرهنگی رئیس جمهور:

• n1_0
  • n1_1