روز دوشنبه مورخ 96/8/1 ساعت 14 الي 17 با همكاري دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي و به همت انجمن علمي دانشجويي حسابداري و مركز آموزش حسابدارن خبره، كارگاه آشنايي با دوره بين المللي ACCA با حضور دانشجويان علاقمند و به صورت ويدئو كنفرانس و آنلاين با شعبه اروميه دانشگاه الزهراء(س) برگزار شد.
دوره بين المللي ACCA دورهاي است كه انجمن حسابداران خبره انگلستان برگزار ميكند. ACCA در حال حاضر معتبرين دورۀ حسابداري حرفهاي در دنياي بينالمللي است. در بيش از 120 كشور دنيا نماينده دارد و بيش از 480000 نفر دانشجوي آن هستند.
اين دوره شامل 3 سطح دانشي، مهارتي و حرفهاي است. كساني كه از دانشگاههاي كشور ايران مدرك كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتراي حسابداري دارند، ميتوانند تعدادي از دروس اين دوره را معافيت گرفته و مابقي دروس را به راحتي مطالعه و در كشور خودمان آزمون دهند.
مدت زمان اين دوره حدود 5/3 تا 4 سال است اما علاقمندان مي توانند در كمتر از 3 سال نيز اين دوره را به پايان برسانند. . براي شروع ACCA نياز است كه زبان عمومي و تخصصيِ حسابداري خود را تقويت كنند.
مركز آموزش حسابداران خبره به عنوان نمايندۀ طلائي اين دوره بينالمللي در ايران كلاسهاي آموزشي و آمادگي آزمون آن را برگزار ميكند.
هدف از برگزاري اين دوره افزايش سطح دانش و مهارت حسابداران ايراني در دنياي بينالمللي است. كساني كه قصد دارند در حوزۀ كاري و تحصيلي خود پيشرفت كنند و به عنوان حسابداري حرفهاي و خبره باشند، مي توانند اين دورۀ بينالمللي را هدف قرار دهند.
براي دريافت اطلاعات بيشتر ميتوانيد به وب سايت اصلي ACCA به نشاني زير مراجعه كنيد.accaglobal.com