۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

کسب رتبه دوم دانشجویان رشته حقوق دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) در مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

ارسال شده در تاریخ 1402/09/18
ساعت 10:09

مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی به همراه رونمایی از کتاب‌های گویای قانون اساسی و محشای قانون اساسی و کتاب تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی اثر آیت‌الله کعبی و معرفی برگزیدگان سومین دوره رقابت‌های شبیه‌‌سازی شورای نگهبان در پژوهشکده این شورا برگزار شد.
بخش دیگر این مراسم معرفی برگزیدگان سومین دوره مسابقات شبیه‌‌سازی شورای نگهبان بود که سه گروه برتر معرفی و از آنها تجلیل شد.
رتبه دوم این مراسم خانم‌ها: یاسمین‌سادات میرآقاسی، مریم اشتری، آتنه‌سادات میرطاهری، فاطمه رسولی، فاطمه‌سادات طباطبایی و مهدیه طالبی رشته حقوق دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) ( به راهنمایی استاد نصراللهی نصرآباد )
پژوهشکده شورای نگهبان 43 گروه شش نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور همچون تهران، شاهد، علامه طباطبایی علوم قضایی و خدمات اداری، امام صادق (ع)، شهید بهشتی، دانشگاه الزهرا (س) ، فردوسی مشهد، تربیت مدرس، شیراز و واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از رقابت‌ها شرکت کردند و به رقابت با یکدیگر پرداختند.

لینک خبر1

لینک خبر2

ارسال کننده:حاج موسی
تصاویر مرتبط:

• h1_0
  • h1_1

فیلم مرتبط
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973
تلفن : 982188058491+ فاكس : 982188047862+
 socialeconomic[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.